Descriere Accelerator

Acceleratorul de justitie- mediul urban

Aceasta sectiune ofera un sprijin cetatenilor din mediul urban privind accesul la informatii considerate de interes in urma cercetarilor realizate in cadrul proiectului.

Subsectiunea "Training si Informare" ofera informatii pe diferite domenii de interes, scenarii educationale, exemple de cazuri, inspirate din situatii reale, si posibile rezolvari.

In subsectiunea "Cursuri" gasiti materialele aferente unor module de curs pe care expertii nostri le pun la dispozitie pentru sesiuni de educare si informare a cetatenilor, realizate in cadrul proiectului „Creşterea transparenţei, calităţii şi accesibilităţii serviciilor oferite cetăţenilor de către sistemul judiciar, cu ajutorul tehnologiei”.

Prin participarea la intalnirile organizate fizic si online , prin parcurgerea materialelor scrise si a celor audio-video din cadrul sectiunilor "Training si informare" si "Cursuri" specifice Acceleratorului va puteti informa si imbunatati nivelul de intelegere si de acces la serviciile oferite de sistemul de justitie.