Anunturi

11.05.2020 ANUNT SELECTIE GRUP TINTA

ASOCIATIA TECHNOLOGY AND INNOVATION FOR SOCIETY TEHNOLOGIE SI INOVARE PENTRU SOCIETATE selecteaza persoane care sunt interesate sa faca parte din grupul tinta al proiectului: Cresterea transparentei, calitatii si accesibilitatii serviciilor oferite cetatenilor de catre sistemul judiciar, cu ajutorul tehnologiei, al carui principal scop este cresterea nivelului de informare a populatiei din mediul urban despre serviciile oferite de sistemul de justitie. Principalele activitati constau in desfasurarea unei ample campanii de informare "Justitie pentru toti", dezvoltarea unui Accelerator real si virtual pentru justitie si a unui Portal dedicat informatii cetatenilor cu privire la metodele alternative de solutionare a conflictelor. Va asteptam la evenimentele si activitatile organizate in cadrul proiectului. Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul asociatiatis.com, de la echipa de proiect (Tel. 0749060690) sau de la voluntarii asociatiei si de la colaboratorii nostri in cadrul acestui proiect: Municipiul Zalau, Municipiul Cluj-Napoca, Municipiul Campia Turzii si Orasul Huedin.

Metodologia selectiei: Selectia se va face in functie de principiul " primul venit, primul servit", cu respectarea principiilor de nediscriminare si incluziune sociala. Astfel, in grupul tinta vor intra cetataeni ai comunitatilor cu care Asociatia are acorduri de colaborare (Municipiul Zalau, Municipiul Cluj-Napoca, Municipiul Campia Turzii si Orasul Huedin) indiferent de conditia sociala, de gen, de varsta, de educatie, de etnie, de nationalitate sau de orice alt criteriu. In total vor fi selectati 350 cetateni din mediul urban care fac parte din grupuri vulnerabile sau care sunt interesati de serviciile oferite de sistemul de justitie.

23.08.2023 Lansarea Acceleratorului pentru Justitie - Centrul real si virtual de resurse pentru accesul accelerat la justitie si a Portalului pentru acces crescut la metodele alternative de solu tionare a litigiilor a grupurilor vulnerabile sau a cetatenilor interesati din mediul urban*

15.03.2021 Activitati Caravana "Justitie pentru toti" continua pentru informarea cetatenilor din mediul urban vis-a-vis de serviciile oferite de sistemul de justitie

Cateva dintre locurile vizitate in cadrul Caravanei "Justitie Pentru Toti"

CAMPIA TURZII

CLUJ-NAPOCA

ZALAU

Multumim si pe aceasta cale pentru colaborarea excelenta partenerilor nostri: Municipiul Zalau, Municipiul Cluj-Napoca, Municipiul Campia Turzii si Orasul Huedin.

Nota de informare GDPR